Forresti slaví. Z galavečera Internet Effectiveness Awards si odnesli tři ocenění

Asociace.BIZ po roce opět udělovala ceny IEA za nejefektivnější řešení internetových projektů na českém internetu a projekty FG Forrest se mezi trojici nejlepších dostaly hned ve třech kategoriích.

Stoprocentní úspěšnost zaznamenala na galavečeru Internet Effectiveness Awards internetová agentura FG Forrest. Její zástupci si odnesli jednu z cen za všechny tři projekty, s nimiž se do soutěže přihlásili. „Je to pro nás úspěch, kterého si samozřejmě velmi ceníme," říká Radovan Jelen, ředitel agentury, která vytváří internetová řešení již od roku 1996. „Pro každého klienta se vždy snažíme vymyslet takové řešení, které nejen že bude plně odpovídat jeho představám, ale zároveň je i o nějaký kus předčí," dodává Jelen.

Hlavní cenu získal portál Runczech.com, který zvítězil v kategorii Společnost, politika, kultura. Forrestům se podařilo vybudovat maximálně funkční web, jenž umožňuje uživatelům pohodlnou registraci na jakýkoli závod série RunCzech, a zároveň disponuje dalšími zajímavými funkcemi, které jsou pro běžce užitečné. „Tak jako se snažíme každý rok přinést vylepšení na trati a v zázemí závodů, tak i změna webových stránek měla našim závodníkům přinést lepší servis a celkový dojem ze závodů. A to se povedlo," říká Václav Skřivánek, ředitel závodů RunCzech.

V kategorii online obchodů obsadil druhé místo projekt Ara-nabytek.cz, který kromě funkčnosti zaujal především efektivním řešením správy obsahu. Ta totiž dovoluje z jednoho rozhraní spravovat kromě hlavního e-shopu i „klony" Slevovyprodej.cz a Slevovymix.cz.

Třetím oceněným projektem z dílny FG Forrest se stal nový web společnosti Pražská teplárenská, jenž získal třetí místo v kategorii Průmysl a energetika. „Naše nové webové stránky nyní poskytují informace pro zákazníky a širokou veřejnost v přehledné a přívětivé podobě," pochvaluje si Radek Ježdík, specialista komunikace Pražské teplárenské.

Internet Effectiveness Awards jsou prestižní ceny, které každoročně uděluje Asociace.BIZ. Ta sdružuje dodavatele internetových řešení a ocenění uděluje ve třinácti kategoriích.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku