28. 4. 2022

FG Forrest

Nedávno jsme spustili několik zajímavých projektů a rádi se o ně s Vámi podělíme. Třeba u online konfigurátoru pro výrobce luxusního křišťálu Moser jsme museli být hodně kreativní. A v listopadu jsme zabodovali v soutěži WebTop100 s novým webem pro Bernard.

Věříme, že to pro Vás bude zajímavé čtení.

1. místo za firemní web Rodinného pivovaru Bernard na WebTop100 2021

Bernard

S legendárním Rodinným pivovarem Bernard nás pojí už 10letá spolupráce. O to větší máme radost, že jsme se opět umístili na 1. místě s jeho firemním webem v soutěži WebTop100, která oceňuje „skvělé nápady a inovativní řešení digitálního marketingu“. Zlato jsme totiž získali už za předchozí web pro tento Rodinný pivovar v roce 2011.

Zjistit víc o novém webu Bernardu

Příběh tvorby MyMoser – Jak zobrazit 200 tisíc kombinací produktů na e-shopu

Moser

V minulém roce jsme v rekordním čase spustili e-shop proslulé české sklárny Moser. Už tehdy jsme se však začali chystat na ještě větší společný projekt. V Moseru si totiž vysnili online konfigurátor, kde si lidé mohou luxusní křišťál přizpůsobit vlastním představám. Třeba jej ozdobit rytinou, monogramem nebo zlacením.

Objevte celý příběh konfigurátoru MyMoser

Novým webem od FG si Kooperativa pojistila moderní online prezentaci

Kooperativa

Kooperativa patří mezi největší české pojišťovny a věří jí téměř 2,5 milionu stálých klientů. Od začátku tak bylo jasné, že nová webová prezentace musí být perfektní jak po designové, tak i po technické stránce, aby zvládla velmi vysokou návštěvnost.

Nový web je po všech stránkách rychlejší, přehlednější a uživatelsky příjemnější. Věříme, že zcela naplní očekávání Kooperativy a potěší jak nové, tak i stávající zákazníky.

Zjistěte, jak web Kooperativy vznikal