FG Forrest

Přinášíme Vám novinky z Forresta, postřehy z konferencí a dvojnásobný tip na něco dobrého ke čtení. V případě Vašeho zájmu Vás rádi budeme nadále informovat o dění ve Forrestu či vychytávkách z oblasti internetu a technologií.

Forrest na sklonku dvacátého roku

Nastalo období, kdy se řada tvorů ukládá k zimnímu spánku. My ve Forrestu jsme ale aktivní celoročně a tak i poslední měsíce roku byly nabité událostmi. Přinášíme Vám výběr těch nejzajímavějších z nich.

Dojmy a pojmy z konferencí

Podzim je časem konferencí a je nasnadě, že Forresti se do nich rádi zapojí. Co si odnesli a co zažili na jOpenSpace, GeeCONu a JavaDays, si můžete přečíst na našem webu.

Přečíst články
„S webem se pracuje jako s živým organismem.“…

… řekl Radovan Jelen v rozhovoru, který zveřejnil Magazín Czech Top 100 ve svém podzimním vydání. V rozhovoru se dozvíte, co tím myslel a mnohem víc.

Přečíst rozhovor
Vyhlášení výsledků WebTop100

To, co děláme, neděláme kvůli ocenění. Nejdůležitější jsou pro nás výsledky a spokojenost na straně klientů. Což ale neznamená, že nás ocenění nepotěší! A jaké že weby od nás zabodovaly?

Přečíst článek
Najdete nás na Mapě úspěchu

Nově vydaná kniha Mapa úspěchu přináší ohlédnutí (nejen) za dvacetiletou historií Forresta. A prozradili jsme i tajemství našeho úspěchu. Rádi byste je znali? Čtěte dál…

Přečíst článek
Na své kořeny nezapomínáme

Nejen proto podporujeme publikační činnost regionálních autorů! V letošním roce jsme sponzorovali vydání knihy Kladské pomezí – Krajem podél Metuje, která prostřednictvím celé řady nádherných fotografií přibližuje krásu krajiny mezi Krkonošemi a Orlickými horami. Máte o knihu zájem? Dejte nám vědět a my ji pro Vás rádi zajistíme.

Kontaktujte nás
Karlín má možná černou duši, ale učaroval našemu srdci

To je jeden z důvodů, proč máme od 28. listopadu nové sídlo právě v Karlíně. A kde že sídlíme?
FG Forrest, a.s.
Pernerova 635/57
186 00 Praha 8

Chcete se o dění ve Forrestu dozvědět víc? Potřebujete poradit? Napište nám, nebo se u nás zastavte na kávu. Rádi Vás uvidíme!