FG Forrest

Přinášíme Vám novinky z Forresta, zejména (ale nejenom) o aktuálním tématu HTTPS. Rádi Vás budeme i nadále informovat o dění ve Forrestu či vychytávkách z oblasti internetu a technologií.

Žijeme (v době) HTTPS

Bezpečnost není radno podceňovat a pro větší bezpečnost webů je tu HTTPS. Ve Forrestu už od loňského podzimu pracujeme na zprovoznění HTTPS na již existujících webech, u nových webových řešení je to naprostá samozřejmost. Ale nežijeme jenom HTTPS a přinášíme i několik rad – třeba čeho se vyvarovat na e-shopu, či jak se v mrazivém počasí udržet v teple.

Co s tím HTTPS pořád máme?

Nasazení HTTPS – že se Vás to netýká a nějaké HTTPS nepotřebujete? Jste si jistí? Po přečtení článku od Radka Šafránka možná změníte názor.

Přečíst článek
Hackeři vs. HTTPS

HTTPS značně zvýší zabezpečení webových řešení, přesto ale určité nebezpečí prolomení šifrovaného protokolu ze strany hackerů hrozí. Nenechte se zaskočit a přečtěte si článek Honzy Novotného.

Přečíst článek
Pět absurdit on-line světa

80 % – až takový podíl společností staví podle našeho zjištění své weby na zcela nesmyslných předpokladech. Přitom realita webu je krutá: útěk z internetových stránek je pro návštěvníka otázka dvou sekund. Chcete se vyvarovat pěti největších přešlapů?

Přečíst článek
Spustili jsme web RATOPu

Spustili jsme nový web společnosti RATOP s.r.o., dodavatele inteligentního podlahového vytápění. Zapomeňte na mrazivou zimu a ohřejte se na ratop.cz. Mimochodem, tenhle web už frčí přes HTTPS.

Otevřít web
Forresti na La Degustation Online

Radek Šafránek bude přednášet v rámci letošní první LDO. Pokud se o chcete dozvědět něco o kyberbezpečnosti, nepropásněte příležitost, registrujte se a navštivte nejenom přednášku Radka, ale i dalších odborníků.

Přečíst pozvánku

Chcete se o dění ve Forrestu dozvědět víc? Potřebujete poradit? Napište nám, nebo se u nás zastavte na kávu. Rádi Vás uvidíme!