FG Forrest

Přinášíme Vám výběr toho nejzajímavějšího, co se ve Forrestu za uplynulý měsíc událo. A že toho nebylo zrovna málo. Vyšel článek ve Forbes o forrestím přístupu k zaměstnancům, naši programátoři si zahráli na hackery (v tom nejlepším slova smyslu) a rozjeli jsme nové projekty. Rádi Vás budeme i nadále informovat o dění ve Forrestu i vychytávkách z oblasti internetu a technologií.

Největším benefitem je rovnováha mezi pracovním a osobním životem

Redakci magazínu Forbes zaujal přístup FG Forrest k zaměstnancům, liší se totiž od většiny ostatních IT firem. V čem je odlišný? To prozradil ředitel společnosti Radovan Jelen.

Přečíst článek
Z Forrestů se už popáté stali „hackeři“

Znáte to. Rádi byste se něčemu věnovali, něco vylepšili a zjednodušili tak sobě i kolegům práci – ale při běžném provozu na to nikdy není dost času. Proto se parta našich programátorů odebrala do ústraní v rámci tradičního forrestího Hackatonu. Po tři dny se kluci věnovali rozvoji nápadů, které v průběhu roku nastřádali. V krátkém reportu pro vás Honza Novotný shrnul to nejdůležitější.

Přečíst článek
Nová tvář webu ČNB

Navazujeme na předchozí spolupráci s Českou národní bankou, vytvoříme pro ni novou podobu webu.

Přečíst podrobnosti
Poplatky už na prstech nepočítejte

Klienti Komerční banky, kteří plánují předčasné splacení hypotéky, si nemusí lámat hlavu s počítáním výše poplatků. Od toho je tu pro ně Kalkulačka předčasného splacení pro hypoteční a lombardní úvěr.

Přečíst článek
Spolupracujeme s Tesco Mobile

Pro Tesco Mobile chystáme nový web, který zákazníkům usnadní objednání sim karty i dalších služeb. Naším cílem je, aby si uživatelé mohli intuitivně zvolit balíčky a výhody (jako například poslech on-line rádií bez čerpání dat) podle svých preferencí. Nezapomínáme ani na Samoobsluhu, kterou chceme pro zákazníky Tesco Mobile co nejvíce zpřehlednit a zjednodušit její ovládání.

Chcete se o dění ve Forrestu dozvědět víc? Potřebujete poradit? Napište nám, nebo se u nás zastavte na kávu. Rádi Vás uvidíme!