FG Forrest

S blížícím se koncem roku rekapitulujeme, co se nám letos povedlo.

Velkou díru do světa jsme udělali objevením reverzního remarketingu. Ještě jste o něm neslyšeli? Jak umíme za pakatel najít youtubery, kteří zpropagují Vaše produkty ve svých videích, čímž Vám zvednou prodeje na 10násobek? Podrobnosti najdete v naší infografice.

Nyní už nám pod rukama vzniká řada webových a e-commerce řešení, která spatří světlo světa napřesrok:

Nový web Univerzity Hradec Králové, portál pro zaměstnavatele, zaměstnance a provozovny akceptující benefitní poukázky, e-shop pro B2C/B2B společnost s takřka miliardovým obratem, intranet Institutu klinické a experimentální medicíny, a další projekty v ČR, na Slovensku a v Německu.

Významných inovací se dočká náš softwarový produkt Edee coby jednotná platforma pro správu veškerého webového obsahu. A také do roku 2019 vstoupíme s novým logem a firemním sloganem.

Tip na dárek

Závěrem pro Vás máme tip na originální dárek pro Vaše blízké nebo kolegy, kteří se rádi hýbají: Pořiďte jim účast na některém ze závodů běžecké série RunCzech. Darovat jim můžete soutěžní i nesoutěžní běh, štafetu nebo týmový závod. Jednoduše nakoupíte v novém modulu e-shopu, který jsme pro RunCzech připravili.

Objednat poukaz na registraci

Přejeme Vám pohodové svátky a věříme, že s námi zůstanete ve zdraví v kontaktu i v roce 2019.

Vaši Forresti