4. 10. 2022

FG Forrest

Dobrý den,

posíláme dalších pár novinek a tipů z naší webové a e-commerce agentury. Dozvíte se, jak můžete ještě zvýšit důvěryhodnost svého e-shopu. Také Vám prozradíme příběh vzniku a vývoje platformy Edee.one, na které běží všechny naše projekty. A na závěr se podělíme o akční video a pár fotek z naší týmové akce na Sázavě.

Přejeme Vám příjemné počtení.

7 oblastí, kde zvýšit důvěryhodnost e-shopu

7 oblastí, kde zvýšit důvěryhodnost e-shopu

Náš zkušený UX designer Tomáš Mencák v létě nachystal mimořádně užitečný článek, který může pomoci mnoha provozovatelům e-shopů. Najdete v něm řadu stručných tipů, které Vašemu e-shopu pomohou zapůsobit ještě důvěryhodněji. Tomáš jde rovnou k věci, takže Vám čtení nezabere mnoho času. Tak mrkněte.

Přečíst článek

Příběh o vzniku a vývoji platformy Edee.one

Příběh o vzniku a vývoji platformy Edee.one

Ve Forrestu jsme hrdí na to, jak se tým kolegů z Edee.one popral se všemi výzvami a vybudoval úspěšnou CMS a e-commerce platformu. Edee.one je dnes samostatnou společností patřící do skupiny FG a poskytuje technické zázemí mnoha prestižním online projektům. Jestliže Vás zajímá příběh a postupný vývoj platformy, určitě koukněte na článek od CzechCrunch.

Poznat příběh Edee.one

Jak jsme krotili Sázavu (video a fotky)

Jak jsme krotili Sázavu (video a fotky)

Naše poslední týmová akce byla pořádně našlápnutá. Nejdřív jsme si dali školení o novinkách ze všech oddělení. Pak si vzal slovo náš CEO Radovan Jelen, který ocenil dlouholeté kolegy, někteří z nás jsou Forresty už přes 15 nebo i 20 let! Všichni ocenění dostali velmi speciální dárek –⁠ křišťál z legendární sklárny Moser. První večer uzavřela decentní party a turnaj ve hře Kubb (pokud neznáte, doporučujeme, chytlo to i původně opodál jen přihlížející).

A na druhý den jsme vyrazili na raftech nebo pěšky kolem Sázavy. No, někteří to vzali dokonce plavmo. Na video a výběr fotek se můžete mrknout v naší galerii na webu.

Podívat se na fotky a video
Těšíme se na Vás u dalšího newsletteru!
Vaši Forresti