15. 12. 2022

FG Forrest

Dobrý den,

rádi bychom se s Vámi podělili o náš úspěch na soutěžích WebTop100IEA22 a také Vás informovali o důležité úpravě zákona o ochraně spotřebitele, která začne platit 6. 1. 2023.

Věříme, že to pro Vás bude zajímavé čtení.

Dvě zlata, jeden bronz a hlavní cena z WebTop100 2022

FG Forrest na WT100

V letošním ročníku prestižní soutěže WebTop100 zabojovaly hned tři naše projekty a máme velkou radost, že porota všechny „postavila na bednu“. Navíc jsme získali také hlavní cenu soutěže – Autor roku 2022!

Zjistit víc o našich projektech na WebTop100

Ze soutěže efektivity IEA22 si naše projekty odnesly šest ocenění!

FG Forrest na IEA22

Soutěž efektivity digitálních projektů Internet Effectiveness Awards se vrátila po dvouleté „covidové“ pauze. Vždy jsme se jí rádi účastnili, takže nás její obnovení opravdu potěšilo. Znovu jsme tak mohli vyslat „do boje“ naše aktuálně nejúspěšnější projekty. Zadařilo se a z letošního ročníku jsme si odnesli rovnou 6 ocenění.

Zjistit víc o našem úspěchu v IEA22

6. ledna 2023 začne platit „tlačítková novela“ pro e-shopy. Nenecháme Vás v tom a navrhneme řešení.

Tlačítková novela

Od 6. ledna 2023 začne platit novela občanského zákoníku a zákona o ochraně spotřebitele (Předpis 374/2022 Sb.) Ta s sebou nese i poměrně zásadní změny v některých oblastech kolem e-shopů a určitě bude dobré na ně reagovat. Mezi největší změny patří například ověřování zákaznických recenzí, způsob výpočtu slev nebo úprava objednávkového tlačítka podle nových předpisů.

Nenecháme Vás v tom a na začátku příštího roku se Vám ozveme s konkrétními návrhy řešení. Na implementaci potřebných změn mají e-shopy čas až do 6. února, takže úpravy stihneme realizovat, abyste měli vše v pořádku.

Znění novely najdete zde
PF 2023