25. 7. 2023

FG Forrest

Dobrý den,

v aktuálním FG zpravodaji Vám představíme specializovanou databázi evitaDB, která e-shopům skokově zrychlí práci s daty, přiblížíme naši podporu studentů v rámci projektu Career Days a na závěr se podělíme o zlato ze soutěže Fénix Content Marketing i akční video z našeho výšlapu v Krkonoších.

Přejeme Vám pohodové čtení (a sledování videa na konci).

EvitaDB dláždí cestu pro rychlejší e-commerce

EvitaDB dláždí cestu pro rychlejší e-commerce

Po třech letech vývoje jsme dokončili hlavní část nové e-commerce databáze evitaDB. Toto inovativní řešení v kombinaci s dalšími aktuálně probíhajícími aktivitami do budoucna přinese zcela novou úroveň rychlosti e-shopům našich zákazníků, a to i u těch největších projektů se statisíci produkty.

Zjistit víc o EvitaDB

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

Nedávno jsme na pražské pobočce přivítali dvojici studentů, kteří se účastnili projektu Career Boost. Ten má za úkol pomáhat s osobním a kariérním rozvojem studentům ve věku 17 až 26 let. Vedle aktivit jako kariérní poradenství, testování silných stránek nebo víkendové workshopy se konají i tzv. Career Days, během nichž studenti chodí na exkurze přímo do firem a seznamují se s praxí ve vyhlídnutém oboru.

Zjistit, jak exkurze probíhala

Zlato ze soutěže Fénix content marketing

Zlato ze soutěže Fénix content marketing

Na projekt online konfigurátoru pro známou sklárnu Moser jsme opravdu hrdí. Na podzim si odnesl hned trojici ocenění ze soutěží Internet Effectiveness Awards a WebTop100. A nedávno to tam „cinklo“ znovu! Odborná porota soutěže Fénix content marketing jej vyhodnotila jako nejlepší projekt v online kategorii „Webové stránky - Korporátní web” a my si na galavečeru převzali ocenění za 1. místo společně s klientem.

Vyzkoušet online konfigurátor MyMoser

Vzhůru na túru!

Krkonoše 2023

Náš poslední teambuilding v Krkonoších měl snad všechno: Pracovní workshopy, nelítostné souboje v bowlingu i tenisu, pořádný výšlap v dešti i na sluníčku a po cestě lamy, ovce a kozy… Jestli něco můžeme říct s jistotou, pak to, že jsme se nenudili ani vteřinu. A tak to máme rádi. Mrkněte na naše video výše!

Podívat se na video

Těšíme se na Vás u dalšího newsletteru!
Vaši Forresti