11. 10. 2023

FG Forrest

Dobrý den,

v podzimním newsletteru se s Vámi podělíme o několik novinek a zajímavostí. Třeba o pokračujícím příběhu expanze SG nábytku do zahraničí, jehož maďarská verze nedávno překonala významný milník. Přidáme i důležité tipy pro zvýšení důvěryhodnosti e-shopu a na závěr si můžete přečíst dobrodružnou reportáž z našeho výšlapu po Krkonoších (k tomu doporučujeme šálek něčeho horkého :-) ).

Přejeme Vám pohodové čtení.

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

O trochu divokém, ale úspěšném vývoji e-shopu pro SG nábytek jste už možná četli na portálu CzechCrunch. Už je to deset let, co jsme si plácli s touto hronovskou firmou a nachystali pro ni zbrusu nový internetový obchod na tehdy teprve vznikající platformě Edee.one. Po české verzi jsme později spustili také slovenskou a maďarskou. A právě ta maďarská po necelých dvou letech od spuštění překročila tržby ve výši půl miliardy korun.

V článku se dozvíte, že k zahraničním verzím e-shopů přistupujeme opravdu komplexně a se vším všudy. A že samozřejmě rádi pomůžeme v expanzi do zahraničí i Vám.

Zjistit víc o úspěchu SG nábytku v Maďarsku

7 oblastí, kde zvýšit důvěryhodnost e-shopu

7 oblastí, kde zvýšit důvěryhodnost e-shopu

Náš UX designer Tomáš Mencák sepsal minulý rok článek s ověřenými tipy pro posílení důvěryhodnosti malých i velkých e-shopů. Zmíněné tipy platí i dnes a rozhodně je doporučujeme přečíst všem majitelům e-shopů. Věříme, že z nich načerpáte novou inspiraci a jako vždy – v FG Vám pomůžeme s navržením nového nebo s rozvojem stávajícího internetového obchodu.

Přečíst článek s tipy

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

„Na chytrých hodinkách nám namísto původně plánovaných 14 kilometrů svítilo zhruba 21. Některé z nás už nohy moc neposlouchaly, což vyvážili ti zběhlejší, kteří to celé vzali jako ‚příjemnou a pohodovou procházku v menším deštíku'.” – Akce v Krkonoších pro nás rozhodně byla jedno velké dobrodružství. Připomeňte si ji spolu s námi v odlehčené reportáži, kde najdete i fotky a video!

Začíst se do krkonošského výšlapu

Těšíme se na Vás u dalšího newsletteru!
Vaši Forresti