Pražská informační služba má svůj korporátní web

Pražská informační služba – Prague City Tourism spustila svůj nový korporátní web, který již plně koresponduje s novým vizuálním stylem organizace.

Nové internetové stránky www.praguecitytourism.czslouží zejména odborníkům v cestovním ruchu a novinářům. Vedle tiskových zpráv web obsahuje také fotogalerii se špičkovými snímky Prahy od fotografa Petra Šálka.

Na webu jsou ke stažení rovněž vybrané turistické materiály, jako jsou tematické mapy města (Prahou s dětmi, Hudební mapa Prahy) nebo speciální letáky se sezonní kulturní a společenskou nabídkou v metropoli.

Samozřejmostí je responsive design, web je tedy přizpůsoben na různé velikosti prohlížečů v mobilních zařízeních.

Současně je před spuštěním nový turistický portál Prahy www.prague.eu, který bude zacílen především na zahraniční turisty. Jak v této souvislosti řekl projektový manažer FG Forrest Aleš Dostál: “Web Prague City Tourism je v podstatě ochutnávkou nového designu, který bude součástí i turistického portálu. Věříme, že tímto novým vizuálním stylem zaujmeme jak zahraniční turisty, tak i českou odbornou veřejnost. Už v minulosti se nám podařilo s webem www.praguewelcome.com zabodovat v různých soutěžích a rádi bychom na tento úspěch navázali.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

FG Forrest hlásí za rok 2022 téměř 10% růst

Obrat naší webové a e-commerce agentury v meziročním srovnání vzrostl z necelých 87 na 94,7 milionů korun.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku