RunCzech zahájil sezónu novým webem

Internetová agentura FG Forrest a RunCzech představují nové moderní webové stránky www.runczech.com. Jejich cílem je sjednocení informačních míst, jednoduchost a rychlý přístup závodníků k informacím.

Nové stránky www.runczech.com nyní spojují všechny závody v rámci RunCzech běžecké ligy. Běžci zde lehce najdou veškeré informace o třech pražských závodech, půlmaratonech v Českých Budějovicích, Karlových Varech, Olomouci a Ústí nad Labem a také výsledky a žebříček RunCzech ligy.

„Tak jako se snažíme každý rok přinést vylepšení na trati a v zázemí závodů, tak i změna webových stránek má našim závodníkům přinést lepší servis a celkový dojem ze závodů,“ vysvětluje ředitel závodu Václav Skřivánek.

„Nový design webu je pouze první etapa celkové změny. V průběhu roku dojde ke spuštění zcela nových registrací a na podzim čeká web překvapení, které nastolí malou běžeckou revoluci. Web se tedy bude rozvíjet podle potřeb jeho uživatelů tak, aby jim co nejvíce vyhovoval,“ říká k první fázi projektu Radovan Jelen, ředitel FG Forrest a nadšený běžec.

V minulém roce navštívilo stránky více než 1,6 milionů návštěvníků, kteří nepřicházejí pouze v období závodů. Vracejí se v průběhu celého roku, hledají informace, prohlížejí si fotografie nebo pokračují dále na sociální sítě.

Vize RunCzech je jasná. Zlepšovat se a inspirovat se u světových maratonů. A realizovat vlastní nápady, které mají ambice oslovit nejen české běžce, ale vtáhnout do projektu RunCzech i zahraniční závodníky. A cíl?Udělat z České republiky to nejlepší místo na světě pro běhání. A to i ve světě digitálním.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku