Web společnosti TL-ULTRALIGHT má nový design

Výjimečný design a kvalitní obsah. Takto lze charakterizovat nový web známého výrobce ultralehkých letadel TL-ULTRALIGHT. Web adekvátně reprezentuje význam firmy i kvalitu letadel, která létají po celém světě.

„Už delší dobu jsem si uvědomoval nutnost nových webových stránek. Vím, že na náš web chodí zákazníci z celého světa a přál jsem si, aby bylo při prvním pohledu na web jasné, že vyrábíme prvotřídní letouny. Bylo důležité vyzdvihnout svým způsobem unikátnost firmy a dopřát všem zákazníkům dostatek informací v co nejlepší formě. Myslím, že se to podařilo,“ komentuje celý projekt Jiří Tlustý, majitel firmy TL-ULTRALIGHT.

Cílem nového webu je ukázat design, krásu a  kvalitu produktů TL-ULTRALIGHT a představit firmu jako dlouhodobého a  úspěšného leadera v produkci ultralehkých letadel. Obchodní potenciál web primárně neřeší. Prodej letounů totiž probíhá čistě v offline prostředí.

Technologicky je web TL-ULTRALIGHT postaven na redakčním systému Edee CMS, který umožňuje snadnou obsluhu jednotlivých sekcí a vkládání obsahu. Samozřejmostí je responsive design.

Web byl spuštěn s novými texty primárně v českém jazyce, v nejbližší době se však rozšíří o další jazykové mutace. Redesign prezentace www.tl-ultralight.cz realizovala společnost FG Forrest.

Společnost TL-ULTRALIGHT byla založena v roce 1989. Aktuálně patří mezi leadery výrobců UL a LSA letadel. Letouny se značkou TL-ULTRALIGHT jsou provozovány po celém světě. Každý typ letounu je individuálně vyvíjen a při výrobě je mu věnována odpovídající péče. Sídlí na letišti v Hradci Králové a je také významným regionálním zaměstnavatelem.

Mohlo by vás zajímat

Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

Celý článek

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku