WebTop100 2020: Tři stříbrné projekty FG Forrest

Ze tří různých kategorií si z letošní soutěže digitálních projektů odnesla e-commerce agentura FG Forrest ocenění za druhá místa.

V kategorii Nejefektivnější rozvoj webu získal 2. místo e-shop s prémiovým alkoholem Warehouse1.cz, který jsme pro společnost Ultra Premium Brands spustili v květnu 2020. Zabodoval díky vynikajícím obchodním výsledkům: Oproti starému e-shopu od předchozího provozovatele zaznamenal meziroční růst tržeb o 329 % a sedmimístná investice do vývoje nového e-shopu se klientovi vrátila za méně než půl roku.

2. místo v kategorii Autentická kariérní komunikace získala naše HR microsite https://kariera.fg.cz. Zájemcům o zaměstnání v FG poskytuje maximum informací o naší firemní kultuře. Popisuje je přitom specifickým “forrestím” (anti-korporátním) stylem, který nás charakterizuje po celých 22 let existence.

A konečně 2. místem v kategorii nejlepší Digitální PR ocenila odborná porota mobilní aplikaci Visit.More s rozšířenou realitou. Jsme jejím dodavatelem pro Královéhradecký kraj, přičemž vývoj probíhá v úzké spolupráci se společností More.is.More, která je členem skupiny FG. Rozšířenou realitu používáme i na dalších projektech, např. v e-shopu s koupelnami a kuchyněmi Senesi.cz nebo na webu Cafedock.com společnosti Dallmayr.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku