Forresti mají nový web

Zbrusu nový firemní web si vytvořila internetová agentura FG Forrest. Dokončila tak již déle probíhající změnu marketingové koncepce společnosti. Novým webem Forresti podtrhují změnu v nabídce i v prezentaci firmy.

Sami Forresti přiznávají, že tvořit vlastní firemní prezentaci je úkol pro toho nejnáročnějšího klienta. Zohlednit požadavky všech cílových skupin a zachovat jednoduché a srozumitelné sdělení je někdy zapeklitá situace. Stejné dilema pak odborníci řeší i v oblasti funkčností a trendů.

Nakonec se podařilo vytvořit vyladěný web odpovídající firemní identitě, marketingovému směru i stylu komunikace, která je oproti původnímu webu lehká, jednoduchá a věcná.

Forresti více odkrývají svoje tváře, představují pobočky formou virtuálních prohlídek a dávají možnosti nahlédnout "pod pokličku" dění v agentuře.

Zvláštní pozornost je věnovaná představení produktů společnosti v sekci "Nabídka". Zde jsou nejen slova, ale také důkazy v podobě skutečně odvedené práce na projektech. Vše, co Forresti nabízejí, maji podloženo zkušeností.

Sekce reference obsahuje pečlivý výběr nejvýznamnějších forrestích projektů. Za 16 let existence internetové agentury vzniklo tolik webových řešení, že by nebylo reálné představit je všechny. Nové zajímavé reference se samozřejmě na webu pravidelně objevovat budou.

"Loni jsme se rozhodli ke změně celé marketingové komunikace a web je jedním z výstupů aktuálně probíhajících změn. Uznávám, že jako zadavatel jsem byl velmi náročný. Z výsledku jsem však nadšen a už se těším, že to s projektovým týmem oslavíme," komentuje dokončený web Radovan Jelen, ředitel FG Forrest.

Velkou oporou nového webu je samozřejmě Edee, redakční systém, který umožní jednoduchou správu webu bez programátorských znalostí.

Mohlo by vás zajímat

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku