Již počtvrté se u nás konal příměstský tábor CoderDojo Náchod

CoderDojo je celosvětová organizace založená na dobrovolné spolupráci s cílem rozvíjet logické myšlení zábavnými formami u dětí a mladistvých od 7 do 17 let. Přes 2 300 klubů této organizace po celém světě ty nejmladší pravidelně vzdělává, učí je programovat, seznamuje s moderními technologiemi a probouzí v nich kreativitu. Dalo by se říct, že je velmi dobře připravuje i na budoucí povolání, protože pracovat na online projektech je a bude i nadále perspektivní.

Nám je myšlenka této organizace velmi blízká, a proto jsme i letos v náchodské pobočce rádi uvítali příměstský tábor pod taktovkou CoderDojo Náchod

V pořadí již 4. ročník hostil hned 7 odborníků, kteří účastníky tábora zasvěcovali do programování v JS i PHP, ukazovali jim tvorbu virtuálních světů, předváděli možnosti 3D tisku nebo jim přibližovali využití umělé inteligence a práci se softwarem pro editaci videa. 

Byly to 4 dny nabité informacemi, na kterých budou účastníci stavět při svém dalším vzdělávání a vlastních projektech. Ve Forrestech máme z tábora velkou radost a těší nás, že se Petr Lhotský opět chopil jeho organizace.

Takhle to na táboře vypadalo:



Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

FG Forrest hlásí za rok 2022 téměř 10% růst

Obrat naší webové a e-commerce agentury v meziročním srovnání vzrostl z necelých 87 na 94,7 milionů korun.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku