jOpenSpace 2016 aneb jak se „ne-konferencovalo“

Druhý říjnový víkend, tj. 7. – 9. 10. 2016, se nedaleko Pelhřimova uskutečnil osmý ročník české vývojářské ne-konference jOpenSpace. Sešly se téměř čtyři desítky nadšenců, což je nejvíce za celou historii ne-konference.

Zúčastnili se vývojáři, tým lídři i architekti z celé ČR (Brno, Praha, Plzeň, Pardubice, Tábor, Olomouc, Ostrava, …), nechyběl ani zahraniční element (zaměstnanec Anglického státního archivu) a poprvé v historii ani element ženský (ženy zavítaly hned dvě).

Přednášky byly letos hodně mezioborové, například bezpečnost, big data, JavaScript, ClojureScript, Elm, Kotlin, blockchain a celá řádka dalších. Některé z přednášek budou dostupné online, zápisky a fotky jsou k dispozici už nyní na www.jopenspace.cz.

FG Forrest je partnerem jOpenSpace, Forresti se pravidelně účastní a Honza Novotný je spoluorganizátorem celé akce. A jak nám řekl: „Ne-konference je unikátní především networkingem a to se nedá předat, to se musí zažít.“

Takže neváhejte a příští rok vyrazte ne-konferencovat. Už podeváté!

Mohlo by vás zajímat

Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

Celý článek

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku