Komerční banka od nás má kalkulačku… a ne jen tak ledajakou

V prosinci loňského roku vešel v platnost nový zákon o úvěrech pro spotřebitele umožňující předčasné splacení úvěru – s tím ale souvisí i poplatky, které mají pokrýt náklady ze strany banky. Klienti samozřejmě chtějí vědět, jaké poplatky je při předčasném splacení čekají.

A právě k tomu slouží Kalkulačka předčasného splacení pro hypoteční úvěr a lombardní úvěr (nebo také kalkulačka účelně vynaložených nákladů při předčasném
splacení).

„Ačkoli to tak na první pohled nevypadá, jedná se o poměrně složitý výpočet. Pro zjištění výsledného nákladu je nutné provést řadu mezivýpočtů, které se opírají jednak o údaje zadané uživatelem a jednak o číselníky úvěrových sazeb. Nastavení znemožňuje uživateli zadat chybnou kombinaci údajů, čímž se snížilo riziko omylu při výpočtu vynaložených nákladů.“ doplňuje Petr Dušek, Web Developer v FG Forrest.

Mohlo by vás zajímat

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

FG Forrest v roce 2023 – 15 ocenění, přes 400 CV a 99,95 % SLA

Minulý rok jsme pokračovali v rozvoji online řešení předních firem českého byznysu, podpořili řadu smysluplných aktivit a znovu se stali Autorem roku podle WebTop100.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku