Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

O trochu divokém, ale úspěšném vývoji nového e-shopu pro SG nábytek jste už možná četli v tomto článku na portálu CzechCrunch. Už to bude deset let, co  jsme si plácli s touto hronovskou firmou a začali chystat zbrusu nový e-shop na tehdy vznikající platformě Edee.one

SG nábytek měl tehdy obrat v jednotkách milionů korun ročně. V průběhu let se obraty vyšplhaly na stovky milionů korun ročně a my máme velkou radost, že se to povedlo i díky našemu řešení.

Po Česku a Slovensku přišla expanze do Maďarska

V roce 2021 se v SG nábytku rozhodli, že mimo Česka a Slovenska prorazí také v Maďarsku. Ale jistě, žádný problém, řekli jsme a začali chystat maďarskou verzi e-shopu. Pozor, nikoliv jazykovou mutaci, ale kompletní e-shop se vším všudy, co maďarská legislativa požaduje a tamní zákazníci očekávají. 

To mj. znamenalo, že SG nábytek musel vybudovat novou fyzickou pobočku přímo v Maďarsku. 

Díky headless CMS a e-commerce platformě Edee.one byla nová verze e-shopu kompletně připravená za pár měsíců, a to včetně:

  • Spuštění na maďarské doméně https://www.sg-butor.hu/.
  • Lokalizace veškerých textů do maďarštiny (menu, navigační prvky, popisy produktů…).
  • Zobrazení veškerých cen ve forintech a napojení platebních bran.
  • Napojení maďarské verze e-shopu na místní pobočku SG nábytku.
  • Propojení se skladem a účetním systémem.
  • Nastavení kompletní e-shopové komunikace v maďarštině (po objednání, potvrzení zaplacení, reklamace atp.).

Díky Edee.one spravují administrátoři všechny 3 verze e-shopů z jediného místa, což jim zrychluje práci a šetří náklady. Řešení je také pravidelně aktualizované, takže stránky poběží vždy svižně a budou maximálně zabezpečené.

Aktuální ROI 744 % a desítky tisíc objednávek

Maďarský e-shop SG nábytku 100% plní požadavky maďarské legislativy a předčil očekávání našeho klienta.

Od 1. ledna 2022 dosáhl obratu přes půl miliardy korun a zaznamenal desítky tisíc objednávek.

Maďarská verze e-shopu se tak stala důležitou součástí celého byznysu našeho klienta
a věříme, že do budoucna bude její význam dále růst. Už nyní chystáme řadu vylepšení, která projekt posunou ještě o kus dál. O výsledky se rádi podělíme v některém z dalších článků. 

Chcete s e-shopem prorazit v zahraničí i vy? Dejte nám vědět!

Inspiroval vás úspěch SG nábytku a rádi byste využili potenciál zahraničí i vy? Pak se nám určitě ozvěte. Navrhneme vám ideální řešení.

Při tvorbě zahraniční verze e-shopu zohledníme veškeré legislativní požadavky dané země i spotřební chování místních zákazníků tak, abychom maximalizovali váš prodej.

Mohlo by vás zajímat

Z Internet Effectiveness Awards 2023 si odnášíme hned 7 ocenění!

Soutěž Internet Effectiveness Awards hodnotí efektivitu přihlášených digitálních řešení již od roku 2005. Účastníme se každý rok a z letošního úspěchu jsme pořádně nadšení!

Celý článek

Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku