SENESI má nový e-shop pro velkoobchodní prodej od FG Forrest

Historie společnosti SENESI sahá až do roku 1993, kdy vznikla první prodejna v jihočeských Vodňanech. Společnost má tedy téměř 30 let zkušeností v prodeji obkladů, dlažeb a kompletního vybavení koupelen a kuchyní. Vzorkovny SENESI v České republice dohromady disponují tisíci metrů prodejní plochy s inspiračními zónami a zákazníkům nabízejí mj. grafické návrhy koupelen a kuchyní. 

Naše spolupráce se SENESI začala už v roce 2018. Tehdy jsme pro ně vytvořili B2C e-shop, který i nadále spravujeme. Rok od spuštění jsme s tímto projektem vyhráli soutěž Internet Effectiveness Awards díky tomu, že se investice do nového řešení klientovi vrátila už během 12 měsíců.

SENESI nás proto oslovilo také kvůli tvorbě e-shopu pro velkoobchodní prodej. Oproti B2C řešení jsou specifikem B2B verze např. seznamové zobrazení katalogu produktů, náhledy na objednávky a faktury, tvorba nabídek prostřednictvím uživatelských seznamů nebo třeba rozsáhlá správa odběratelů v administraci.

Užitečné je také přihlášení v zastoupení: Administrátor e-shopu se může přihlásit na účet vybraného zákazníka a podívat se, co přesně na které stránce vidí. To se hodí například ve chvíli, kdy zákazník nahlásil nějakou chybu, problém s cenou nebo produktem apod. Údržba e-shopu je díky tomu velmi rychlá.

To vše klientovi dovoluje moderní CMS platforma Edee.one, na které jsme e-shop postavili.

Podobně jako v případě spuštění e-shopu pro koncové zákazníky, tak i u verze pro velkoobchodní prodej očekáváme významný nárůst objednávek a tržeb. V některém z dalších článků si řekneme, zda se to opět podařilo o 50, respektive až 100 %.

Mohlo by vás zajímat

Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

Celý článek

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku