Univerzita Hradec Králové s novým webem od FG

Po 9 měsících jsme dokončili vývoj komplexního webového řešení UHK.cz. Vedle veřejných stránek zahrnuje vybrané funkce intranetu pro studenty a zaměstnance univerzity, nástroj pro rozesílání e-mailů a brzy přibude e-shop.

Cílem redesignu bylo zlepšit ovladatelnost webu a celkový uživatelský zážitek, včetně responzivity pro zobrazení na mobilních zařízeních. Požadavkem zadavatele rovněž bylo podstatně zvýšit rychlost vyhledávání a relevanci jeho výsledků. K tomu vedla implementace CMS & e-commerce platformy Edee.one, komplexního nástroje pro tvorbu a správu webových prezentací, internetových obchodů a dalšího online obsahu.

Spolu se vzdělávacím portálem a e-shopem pro Nakladatelství Fraus, největšího vydavatele učebnic v ČR, je web UHK.cz nejvýznamnější referencí FG v oboru školství.

Mohlo by vás zajímat

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku