Na WebTop100 jsme podruhé v řadě získali hlavní cenu Autor roku!

Z letošního ročníku významné soutěže WebTop100 si odnesly ocenění hned tři naše projekty. A co víc, podruhé za sebou jsme získali také hlavní cenu pro nejlepší agenturu – Autor roku!

WebTop100 je největší soutěž digitálních řešení v Česku a na Slovensku. Podle slov organizátorů je „galerií skvělých nápadů a inovativních řešení. Na jednom místě je shromážděno to nejzajímavější z digitálního marketingu. Navíc prověřeno nejlepšími experty v oboru.” 

Zisk hlavní ceny Autor roku nás těší o to víc, že se nám takový úspěch podařil v konkurenci 105 českých a slovenských agentur, které se do soutěže přihlásily.

Radost z hlavní ceny Autor roku 2023 je evidentní. :-)

Dvě zlaté – za BERNARD a SENESI

1. místo v kategorii Ecommerce projekt malý B2C projekt si odnesl náš e-shop pro společnost SENESI, která se zabývá prodejem kompletního vybavení koupelen a kuchyní. Projekt je zajímavý třeba tím, že obsahuje stovky tisíc produktů a miliony cen. Porotu zaujal také použitím rozšířené reality nebo nebo propojením inspirační sekce s e-shopem.

V kategorii Firemní web – malé a střední firmy získaly 1. místo stránky návštěvnického centra Rodinného pivovaru BERNARD. Na tomto projektu jsme se postarali o kompletní řešení včetně analýzy, UX, grafiky a následného vývoje. Stránky jsme také propojili se systémem Agnis, přes který je možné jednoduše zadávat a spravovat rezervace.

Oba projekty běží na headless CMS & e‑commerce platformě Edee.one. Weby, e-shopy a intranety v něm spravují významné české i nadnárodní společnosti.

Ukázka webových stránek Návštěvnického centra Rodinného pivovaru BERNARD

Stříbrná medaile za webové stránky Skupiny ČEZ

Třetí ocenění vzešlo z kategorie Firemní web – velké firmy, kde porota ocenila webové stránky energetického giganta ČEZ. Ty jsou výjimečné svým rozsahem, rychlostí načítání a neustálým vylepšováním celého řešení. Na tomto projektu se se námi podílela také agentura SYMBIO.

Ukázka webových stránek Skupiny ČEZ

Tyto úspěchy patří všem Forrestům, protože jsme jich dosáhli společně. Samozřejmě děkujeme také našim klientům za veškerou spolupráci a organizátorům WebTop100 za možnost utkat se o tak prestižní ocenění.

Mohlo by vás zajímat

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku