Ze soutěže efektivity IEA22 si naše projekty odnáší šest ocenění!

V letošním ročníku soutěže efektivity digitálních projektů IEA se našim projektům podařilo získat hned 6 ocenění. Pojďme si je stručně představit.

Soutěž efektivity Internet Effectiveness Awards se vrátila po dvouleté „covidové“ pauze. Vždy jsme se jí rádi účastnili, takže nás její obnovení opravdu potěšilo. Znovu jsme tak mohli vyslat do boje naše aktuálně nejúspěšnější projekty.

A jak se jim zadařilo?

První místa za projekty SENESI, Warehouse #1 a UP Česká republika

V kategorii E-commerce B2B získal 1. místo e-shop společnosti SENESI. Jeho kontinuální vylepšování totiž klientovi přineslo výrazné zvýšení obratu z onlinu. V FG už máme další plány, jak e-shop ještě dále posunout, tak uvidíme, zda projekt zaboduje i v následujícím ročníku IEA.

1. místo v kategorii E-commerce B2C si odnesl e-shop Warehouse #1 –⁠ prodejce prémiových destilátů. Hodnocení porotců zaujala vysoká ROI projektu, což je jedno z hlavních hodnotících kritérií v soutěži IEA. 

A do třetice, v kategorii E-commerce B2C získal 1. místo projekt Můj Up - elektronizace papírových benefitních poukázek (stravenky a poukázky pro volnočasové aktivity) a podpora Gastro sektoru“. Porota ocenila efektivitu modernizace v odvětví, kterému dlouhodobě dominují papírové poukazy.

Ukázka z projektu pro Up Česká republika

Stříbro a bronz za projekty pro Moser a ještě jednou UP Česká republika

Světoznámou sklárnu Moser asi není třeba příliš představovat. Tato česká společnost je naším klientem už několik let a my jsme hrdí na to, že jejich online řešení můžeme stále vylepšovat. 

V letošním ročníku IEA si unikátní online konfigurátor Moser odnesl 2. místo v kategorii Obchody, služby a řemesla a zároveň 3. místo v kategorii E-commerce B2C. Dalo by se říct, že tenhle projekt je naše srdcovka, protože jsme pro jeho úspěšné spuštění museli nejdřív vymyslet, jak vlastně zobrazit 200 tisíc kombinací produktů na e-shopu. I díky kolegům z More.is.More se nám to podařilo a konfigurátor si tak po WebTop100 2022 odnáší další významná ocenění.

Ukázka z online konfigurátoru MyMoser

A na bedně se na galavečeru IEA ještě jednou objevil také Up Česká republika. Výše zmíněný projekt totiž získal také 3. místo v kategorii Weby a portály. 

Dohromady se tedy projektům z naší dílny podařilo získat rovnou šest ocenění, čehož si nesmírně vážíme.

Děkujeme našim klientům za možnost pracovat na skutečně efektivních projektech a těšíme se na jejich další vylepšování!

Mohlo by vás zajímat

FG Forrest hlásí za rok 2022 téměř 10% růst

Obrat naší webové a e-commerce agentury v meziročním srovnání vzrostl z necelých 87 na 94,7 milionů korun.

Celý článek

FG Forrest v roce 2023 – 15 ocenění, přes 400 CV a 99,95 % SLA

Minulý rok jsme pokračovali v rozvoji online řešení předních firem českého byznysu, podpořili řadu smysluplných aktivit a znovu se stali Autorem roku podle WebTop100.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku