Forrestí weby posbíraly ceny v soutěži WT100

Internetová agentura FG Forrest skórovala v prestižní soutěži Web Top 100. Weby, které realizuje agentura kompletně nebo se na nich zásadně podílí, ovládly nevyšší příčky svých kategorií. FG Forrest blahopřeje svým klientům.

Weby Komerční banky, Skupiny ČEZ a společnostiMcDonald's zvítězily ve své kategorii. Druhé místo se podařilo získat oficiálnímu pražskému informačnímuportálu a webu společnosti E.ON.  Skvěle si vedla prezentace „Buřinky“, které o půl bodu uniklo místo třetí a skončila tak na čtvrtém místě.

Forresti si ocenění váží a vědí, že trend dlouhodobé spolupráce s klientem je správný. Společně pak dosahují skvělých výsledků.

Web od FG Forrest je zárukou kvality a skvělých vztahů s klienty. Agentura letos oslavila 16 let své existence, takže v oboru není začátečníkem. Právě naopak. Patří k zakládajícím členům asociace BIZ. V letošním roce udělala zásadní změnu v celé své vizuální podobě, koncepci i komunikaci. Na nově spuštěném webu agentury lze na první pohled vidět směr, kterým se Forresti ubírají. Jsou to dlouhodobě úspěšné weby, otevřená komunikace, přátelské vztahy a partnerství s klienty.  

FG Forrest svými trvalými úspěchy v odborných soutěžích potvrzuje svoji přední pozici špičkové internetové agentury, která pracuje pro významné klienty.

Agentura Dobrý web a společnost Internet Info, s.r.o. každoročně pořádá Soutěž WebTop100 umožňující firmám působícím v České republice porovnat jejich webové prezentace napříč celým internetem, ale především mezi sebou v oborových žebříčcích. Zároveň je organizací aktivně pracující na vytvoření vysokého standardu pro vývoj webu a marketingu, která sleduje stejný cíl, a to zlepšení úrovně a kvality komunikace na internetu.

Mohlo by vás zajímat

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku