Zpráva sponzorům jOpenSpace

Za jOpenSpace děkujeme za sponzoring ze strany FG.

Účastníci ne-konference zveřejnili zatím čtyři články.

http://www.jaroslavholan.com/2016/10/vyvojari-sobe-jopenspace.html http://javlog.cacek.cz/2016/10/jopenspace-2016-dobijecka-baterek.html http://vitaplsek.cz/blog/2016-10-29_dozvuky-jopenspace-2016.html https://www.ysoft.com/en/blog/y-soft/r-d-stays-active-in-the-tech-community-beer-invol

Ty se podařilo odlinkovat i na velmi čtených portálech:

http://java.cz/article/reportaz-z-jopenspace-2016https://www.zdrojak.cz/zpravicky/reportaz-z-jopenspace-2016/

Odkazy na články jsou taktéž na www.jopenspace.cz v dolní části stránky. Pokud další článek přibude, přidáme odkaz na stejné místo.

Poděkování partnerům najdete také v 15. dílu Kafemlejnku: https://www.youtube.com/watch?v=3LSEJhUWNCY&t=0m0s

Fotografie z jOpenSpace 2016 jsou zde: https://goo.gl/2fMw30

Budeme mít také videozáznamy jednotlivých prezentací. Jakmile budou hotové, objeví se odkazy také na www.jopenspace.cz. Zde budete také samozřejmě uvedeni jako partneři akce.

Další komentáře najdete na Twitteru s tagem #joscz2016

Ještě jednou děkujeme za sponzorský dar a chtěli bysme se zeptat jestli vidíte nějakou možnost, jak zlepšit prezentaci vaší firmy v rámci jOpenSpace v budoucnu. Naší vizí je zůstat ne-konferencí a počet účastníků bude vždy maximálně 42 lidí. Je pro nás důležité, aby každý účastník měl svoji desetiminutovou prezentaci. Myslíme si, že toto je základ úšpěšného networkingu, který na jOpenSpace opravdu funguje. Věříme, že naše partnerství na pořádání ne-konference může být dlouhodobé a v případě, že máte komentář/připomínku, která nám pomůže udělat jOpenSpace lepší pro účastníky nebo pro Vaši firmu, kontaktujte mě (vrablik@gmail.com, 777880054) popřípadě Honzu Novotného (novotnaci@gmail.com, 608216913).

Autoři: Zdeněk Henek a Honza Novotný

Mohlo by vás zajímat

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku