COVID-19: Opatření související s nouzovým stavem

Vážení obchodní přátelé,
v souvislosti se zavedením nouzového stavu kvůli šíření koronaviru jsem od 12. 3. zavedl několik důležitých opatření, která se dotknou i naší vzájemné spolupráce.

Home Office pro zaměstnance

Všichni zaměstnanci FG Forrest mají doporučenou práci z domova. Díky našemu oboru máme to štěstí, že můžeme všichni využívat notebooky a přistupovat k firemním systémům a datům vzdáleně, a současně také bezpečně (VPN i další specifická bezpečnostní opatření).

Provoz serverů, servis a projekty poběží

Každý zaměstnanec tak může na vašich projektech pracovat bez omezení. Všem vašim projektům se budeme i v této nelehké době plnohodnotně věnovat. Ať už se jedná o servisní zásahy nebo o dlouhodobý vývoj vašeho projektu.

Schůzky prostřednictvím videokonference

Pobočky v Praze, Hradci Králové a Náchodě zůstávají otevřené pro nejnutnější provoz. Do konce nouzového stavu však neplánujeme osobní schůzky. Chci vás tímto požádat, abychom po dobu nouzového stavu ke schůzkám využívali co nejvíce videokonference.

Ačkoliv situace pro nás všechny není jednoduchá, nějak se s tím popereme. Věřím, že se vše brzy vrátí do normálních kolejí.

Radovan Jelen, CEO
FG Forrest, a.s.

Mohlo by vás zajímat

Z Internet Effectiveness Awards 2023 si odnášíme hned 7 ocenění!

Soutěž Internet Effectiveness Awards hodnotí efektivitu přihlášených digitálních řešení již od roku 2005. Účastníme se každý rok a z letošního úspěchu jsme pořádně nadšení!

Celý článek

Náš B2C a B2B e-shop pro SENESI získal už pět významných ocenění

SENESI patří mezi naše dlouhodobé klienty, s nimiž průběžně rozvíjíme jejich online řešení. Těší nás, že to oceňují jak zákazníci, tak poroty prestižních soutěží.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku