FG Forrest běžel za ty, co sami běžet nemohou

V sobotu 10. září 2016 běžel za FG Forrest team kolegů večerní Prahou desetikilometrovou trať v rámci 21. ročníku Birell běhu a charitativní iniciativy „Běž pro dobrou věc“.

Společně s běžci z teamu FG Forrest se závodu zúčastnil také jeden hendikepovaný sportovec vybraný charitativní organizací RWTTC (Running With Those That Can’t). Team sportovce tlačil na sportovním vozíku, na který finančně přispěla jak firma FG Forrest, tak její zaměstnanci. Po závodě byl sportovní vozík darován charitativní organizaci, která jej půjčuje hendikepovaným.

Závod Birell Grand Prix Praha 2016 – běh na 5 a 10 km, jehož součástí byl charitativní běh „Běž pro dobrou věc“, odstartoval se západem slunce už po jednadvacáté. 

Každý zaměstnanec může již pět let dobrovolně přispívat do charitativního fondu FG Forrest. Částku, kterou zaměstnanci vyberou, společnost vždy dorovná částkou ve stejné výši. Za 5 let se mezi zaměstnanci podařilo vybrat 200 tisíc, FG Forrest věnoval na charitu a sponzoring 700 tisíc korun.

FG Forrest spolupracoval s Nadačním fondem Zdeňky Žádníkové (od roku 2008), jehož stěžejní aktivitou je zlepšování prostředí dětských pacientů v nemocnicích (např. v Náchodě a ve Strakonicích). Společnost sponzoruje i vybrané odborné střední a vysoké školy zaměřené na IT.

RunCzech, resp. společnost Prague International Marathon je dlouhodobým klientem FG a zaměstnanci FG Forrest se často závodů účastní.

Mohlo by vás zajímat

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku