FG Forrest slavil kulatiny – už jsme s vámi 20 let!

Ve středu 14. září to bylo v naší pražské pobočce Machine House jako po vymření. Ti ze zaměstnanců, kteří tak ještě neučinili, si během dopoledne vyklidili své stoly a přesunuli se na homeoffice. Pomocný personál stěhoval nábytek pryč. Odpoledne už zela naše karlínská kancelář prázdnotou. Smutné? Naopak! Vše totiž bylo součástí příprav večírku na oslavu 20 let společnosti FG Forrest. Do oslavy se promítly prvky naší věčné inspirace, příběhu Forresta Gumpa. Poznáte je?

Ve čtvrtek ráno dorazila posádka eventové agentury Yashica a přípravy propukly naplno. Ve dvoraně vyrostlo pódium, na které brzo přibyly stolky s pohovkami a lavičkami. U pódia vznikla „zóna grill“, kde se činili šéfkuchaři.

Uvnitř bylo ještě živěji. Velkou část recepce zaplnila výstava forrestích artefaktů, za oněch dvacet let jich přece jen není málo. Ve vyklizeném hlavním prostoru vznikl společenský sál se stolky, švédskými stoly plnými lahodného jídla (samozřejmě včetně krevet) i dobrého pití a ping pongový stůl. Ani zde nechybělo pódium, tenktokrát doplněné o promítací plátno a zvukařskou techniku. V popcornem provoněném málem kinosále byl ke zhlédnutí připraven film Forrest Gump.

Dorazilo více než sto hostů s doprovodem, s úderem osmnácté hodiny se začali scházet první z nich. Ve dvoraně mohli rovnou okusit grilované kuřecí i vepřové maso, hamburgery či mořské plody. U vstupu do budovy na ně pak čekal welcome drink.

O půl sedmé byl večírek oficiálně zahájen – moderátor a DJ v jedné osobě, Petr Jirges, přivítal hosty a požádal Kamila Kožíška s Radovanem Jelenem o úvodní slovo. Nenechal si ale ujít příležitost oba alespoň trochu vyzpovídat, a tak se hosté dověděli ledacos o historii společnosti FG Forrest a hlavně o tom, proč je Forrest Forrestem.

Následovala volná zábava, hrála hudba a hrál se ping pong. Odvážlivci, kteří se do turnaje přihlásili, se utkali se dvěma nejdůležitějšími muži FG Forrestu, jak jinak než Kamilem Kožíškem a Radovanem Jelenem. Vítěz obdržel jimi podepsané Forrestovy pálky.

V průběhu večera si mohli hosté objednat dárek v eshopu vytvořeném speciálně pro tuto událost. Stačilo nechat vzkaz s narozeninovým přáním Forrestu a při odchodu je čekala sladká tečka v podobě bonboniéry. Ta nejpovedenější přání si můžete přečíst na vzkaz.fg.cz, můžete si také prohlédnout fotkyvideo z večírku.

O půlnoci večírek skončil a hosté se rozcházeli. Po druhé hodině ranní odešli spolu s pracovníky eventové agentury i poslední Forresti. V pátek přišly opět na řadu svaly a nábytek putoval zpátky na své místo, aby se v pondělí mohli Forresti zase naplno pustit do práce.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku