Forresti po boku atletické extraligy 2013

Dva významné atletické mítinky letos ponesou vizuální směr, který vytvořila internetová agentura FG Forrest. Mezinárodní Velká cena zařazená do seriálu Česká spořitelna extraliga a Mistrovství ČR družstev mužů a žen se uskuteční na stadionu v Novém Městě nad Metují.

Vzájemná spolupráce novoměstského Sportovního klubu a FG Forrest odstartovala v loňském roce. Propojení atletiky, běhání, zdravého životního stylu a vytrvalosti vystihuje forrestí vizi, hodnoty a přístup fair play nejen k práci, ale i k životu.

V rámci sponzorské podpory se letos Forresti chopili důsledné změny vizuální komunikace těchto významných atletických akcí. Design každé akce se následně rozpracoval do konkrétních propagačních a PR materiálů. Tímto nastaveným směrem by se mělo v dalších letech pokračovat.

„Česká atletika si naši pozornost zaslouží. Důstojná prezentace je jedním z nástrojů, jak zvýšit diváckou atraktivitu závodů, což je, myslím, docela zapotřebí. Vzbudit zájem veřejnosti o sport všeobecně, zejména pak o atletiku jako královnu sportu, je výzva, která se neodmítá. Třešničkou na dortu je pak spolupráce s SK v Novém Městě nad Metují. Je příjemné pracovat v přátelské atmosféře s lidmi, jakými jsou trenér Aleš Žďárský nebo atletka Pavla Rousková,“ hodnotí forrestí PR manažerka Lada Adámková.  

„Našemu atletickému oddílu přináší spolupráce s FG Forrest nový rozměr v pojetí prezentace našich akcí směrem k veřejnosti. Naprosto zásadní je především navržení a zpracování vizuálních stylů Velké ceny Nového Města nad Metují a MČR družstev, o které se postarali zkušení lidé z FG. Snad každý, kdo sleduje naše počínání v oblasti organizace atletických závodů, musel zaznamenat letošní designové změny. Jako lidé zabývající se především sportovní problematikou jsme nadšení ze získání tak kvalitního a spolehlivého partnera pro oblast komunikace,“říká Aleš Žďárský, trenér a ředitel atletických mítinků v jedné osobě.

Obě akce se konají na atletickém stadionu Generála Klapálka v Novém Městě nad Metují.

Termíny akcí:

Velká cena: 27. července 2013

Mistrovství ČR družstev mužů a žen: 8. září 2013

Akreditace médií na akce: Aleš Žďárský – 739 185 700

 

Mohlo by vás zajímat

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku