Když Forresti běží…

Nebývale velkým počtem účastníků se zapsal další běh iniciativy Running With Those That Can’t, který se uskutečnil 1. dubna v rámci Sportisimo 1/2Maraton Praha. 30 dětí s hendikepem v doprovodu 150 běžců se jen stěží vešlo na předstartovní skupinovou fotku. V rámci fair-play dali náskok téměř 12 000 běžců bez vozíčků a vyrazili až po nich.

Charitativního běhu se už tradičně zúčastnili i Forresti. Doprovázeli hned dva mladé hendikepované sportovce – Kryštofa a Petru, které tlačili na sportovním vozíku. 

Kryštůfka, pro kterého byl půlmaraton jeho běžeckou premiérou, vezli prvních 10 kilometrů. Cestou ho zmohla únava z nových zážitků a usnul :-). Petra absolvovala zbytek trasy až do cíle a jako zkušená běžkyně to zvládla beze známek únavy. Na závěr proběhlo předávání kočárků Benecykl, jeden z nich věnovali Forresti rodině Kryštůfka. 

Před šesti lety vznikl charitativní fond FG Forrest, do kterého mohou všichni zaměstnanci dobrovolně přispívat. Částku, kterou takto vyberou, pokaždé dorovná společnost FG Forrest částkou ve stejné výši a celkovou sumu daruje na předem dohodnutý dobročinný účel.

Running With Those That Can’t úzce spolupracuje s Prague International Marathon, dlouhodobým klientem FG Forrest.

Mohlo by vás zajímat

Maďarský e-shop SG nábytku od FG Forrest dosáhl obratu přes půl miliardy

V FG Forrest jsme pomohli už řadě webů a e-shopů s expanzí do zahraničí. Jedním z nejvýraznějších je příběh maďarského e-shopu pro SG nábytek.

Celý článek

Na teambuilding v Krkonoších jen tak nezapomeneme!

Velký teambuilding obvykle pořádáme jednou za rok, takže si dáváme opravdu záležet. A ten letošní byl pořádně našlápnutý.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku