Pražská štafeta – jak jsme běželi za zvuku Vltavy

Jako Forresti máme běhání v krvi. Běhání nás baví, utužuje zdraví a když skrze něj můžeme ještě pomáhat, je to ideální kombinace. Proto jsme se 15. června zúčastnili letošního, už druhého ročníku charitativního běhu O2 Pražská štafeta 4×5, který organizoval náš klient RunCzech.

Start za poslechu Smetanovy Vltavy byl skvělý a tak trochu tematický, protože bylo takové vedro, že bychom nejradši do té vody skočili. Ačkoli bylo téměř 30° C, ve Stromovce byl naštěstí většinou stín a tak jsme se neupekli. Musíme uznat, že někteří kolegové zvolili opravdu vychytanou taktiku (a sami se k ní přiznali) – zavěsili se za některou z řady pohledných a zdatných běžkyň a snažili se s ní držet krok.

Podél trasy hrálo několik hudebních skupin, takže pokud člověku zbýval dech, mohl si při běhu zazpívat. Po doběhnutí jsme se s piknikovým košem plným dobrot usadili na trávě a užívali si vystoupení kapel na hlavní stage.

Co takhle vytáhnout ze skříně běžecké boty a vyrazit s námi na některou z dalších akcí RunCzech? :-)

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

V rámci Career Days jsme u nás přivítali studenty se zájmem o digitální projekty

V FG se naplno věnujeme projektům pro naše zákazníky, ale nezapomínáme ani na podporu studentů se zájmem o řešení v online prostředí.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku