Snižte své náklady na tvorbu i správu webů až o 80 %

Pro společnost Czech Property Investments jsme vytvořili robustní řešení pro správu webů jejích nákupních center. Po sjednocení původní roztříštěné správy jsme dosáhli snížení nákladů na provoz webů až o 80 %.

Naším cílem bylo vytvořit ucelený systém pro správu webových stránek 6 nákupních center, v současné chvíli je naplánováno připojení 7 dalších webů.

Vytvořili jsme řešení, které zvládne jednotnou správu více webů a zároveň se dokáže přizpůsobit individuálním požadavkům každého centra. Díky tomu se náklady na tvorbu nových webů a jejich provoz snížily až o 80 %.

Víceúrovňová síť administrátorů s nastavením schvalovacích procesů umožňuje snadnou práci s obsahem 200 administrátorů.

Redakční systém Edee CMS, náš vlastní produkt, obsahuje také modul pro rozesílání newsletterů. Sami zaměstnanci center tak mohou – bez dalších nákladů na externí dodavatele – vytvářet vlastní newslettery z předdefinovaných šablon. Měsíčně je zákazníkům doručeno až 75 000 e-mailů s novinkami a akcemi.

Další zajímavá čísla na vás čekají v případové studii.

Mohlo by vás zajímat

Naše datová knihovna pro Skupinu ČEZ sbírá ocenění i v zahraničí

Online ESG datová knihovna v roce 2023 získala několik prvních míst na prestižních soutěžích, včetně dvou zahraničních. Seznamte se v našem článku.

Celý článek

FG Forrest hlásí za rok 2022 téměř 10% růst

Obrat naší webové a e-commerce agentury v meziročním srovnání vzrostl z necelých 87 na 94,7 milionů korun.

Celý článek

Přeskočit na hlavní nabídku